Loading...
Image

varioMAT TT (TT ploča)

Podne zaštitne ploče koriste se za izgradnju mobilnih parkirališta, podloge za dizalice, za transport teških tereta, mobilna logistika, izgradnja vjetroelektrana, privremeni nogostupi, izgradnja cesta i pristupnih puteva, izgradnja dalekovoda, izgradnja solarnih sustava, koncerti i događanja

VarioMAT TT ploče koriste se na ravnom terenu i osiguravaju optimalnu raspodjelu opterećenja. Podloženi posebnim folijama, varioMAT TT paneli također se koriste za zaštitu osjetljivih površina, kao što su pločnici od prirodnog ili betonskog kamena ili na tartanskim stazama na stadionima.

Karakteristike

Ploče varioMAT TT međusobno su pričvršćene i stvaraju trajno povezan put ili radnu platformu za sigurna opterećenja. Nosivost podzemnog sloja značajno je optimizirana, sabijanje tla je smanjeno i izbjegnuta su oštećenja tla. S različitim profilima s obje strane, varioMAT TT ploče mogu se koristiti na različite načine. Profil s jedne strane posebno je pogodan za pješake, bicikliste i korisnike invalidskih kolica, kao i za automobile. Veći profil s druge strane osigurava optimalnu vuču za teška vozila čak i na teškim terenima.

Naše usluge

Naše proizvode općenito nudimo za prodaju i za najam, za samostalno prikupljanje ili uključivanje našeg servisa, tj. prijevoz, montaža i rastavljanje prema planu te završnim čišćenjem. Bilo bi nam zadovoljstvo ponuditi vam besplatnu, neobvezujuću i individualnu ponudu.

Image
Image
Image
Image

 

OSNOVNE TEHNIČKE KARAKTERISTIKE

Materijal:

polietilen visoke molekularne gustoće

Dimenzije:

3000 mm x 2500 mm x 38 mm (uključujući i profil)

Težina:  

cca 29 kg/ploča

Korisna površina:

profil od 5 i 2,5 mm

Boja:

crna

Nosivost:

do 180 tona (ovisno o površini)

 

Mogućnosti upotrebe

   
   
Image
Image
Image

KONTAKTIRAJTE NAS

Vista Logistics d.o.o.

Ulica grada Chicaga 2B
Zagreb, HR
OIB: 85442278787
Tel: +385 1 48 50 154
Mob: +385 99 35 67 000
Mob: +385 99 37 33 896
Email: info@vistalogistics.hr

NATRAG