Loading...
Image

varioMAT 3 (tMAT)

Podne zaštitne ploče varioMAT 3 koriste se na ravnom terenu i osiguravaju optimalnu raspodjelu opterećenja. Prikladne su kao mobilne građevinske ceste, pristupne ceste gradilištima, u skladištima, podloge za dizalice te platforme za montažu na gradilištima za energiju vjetra, izgradnju dalekovoda ili solarne sustave.

VarioMAT 3 podne zaštitne ploče također se koriste za zaštitu osjetljivih površina poput prirodnog ili betonskog kolnika ili na tartanskim stazama na stadionima.

Karakteristike

Podne zaštitne ploče varioMAT 3 kada su međusobno pričvršćene,stvaraju trajno povezani kolni prilaz, mobilnu građevinsku cestu ili radnu platformu za velika opterećenja. S različitim profilima na obje strane, varioMAT 3 podne zaštitne ploče su prilagodljive. Profil s jedne strane posebno je pogodan za pješake, bicikliste i korisnike invalidskih kolica, kao i za automobile, dok veći profil s druge strane osigurava optimalnu vuču za teška vozila čak i na teškim terenima.

Naše usluge

Naše proizvode općenito nudimo za prodaju i za najam, za samostalno prikupljanje ili uključivanje našeg servisa, tj. prijevoz, montaža i rastavljanje prema planu te završnim čišćenjem. Bilo bi nam zadovoljstvo ponuditi vam besplatnu, neobvezujuću i individualnu ponudu.

Image
Image
Image
Image

 

OSNOVNE TEHNIČKE KARAKTERISTIKE

Materijal:

polietilen visoke molekularne gustoće

Dimenzije:

3000 mm x 2000 mm x 45,5 mm (uključujući i profil)

Težina:  

cca 221 kg/ploča

Površina:

profil od 5 i 2,5 mm

Boja:

crna

Nosivost:

do 150 tona (ovisno o površini)

 

Mogućnosti upotrebe

   
   
Image
Image
Image

KONTAKTIRAJTE NAS

Vista Logistics d.o.o.

Ulica grada Chicaga 2B
Zagreb, HR
OIB: 85442278787
Tel: +385 1 48 50 154
Mob: +385 99 35 67 000
Mob: +385 99 37 33 896
Email: info@vistalogistics.hr

NATRAG