Loading...
Image

varioMAT 1+ (eMAT)

Podne zaštitne ploče eMAT nude optimalnu zaštitu za prometni put ili kao podloga za scenske bine, velike događaje, za sportske objekte, prilazne i pješačke staze, podnice šatora, podnice izložbenih prostor, cesta ili radnih platforma. Ovisno o prirodi površine, ploče se mogu koristiti i kao privremeni pristupni put ili parkirno mjesto za vozila.

Karakteristike

Podne zaštitne ploče postavljaju se i pričvršćuju na površinu. Zbog svoje male težine i veličine, mogu se lako ugraditi ručno. Profiliranje nudi protu kliznu površinu za pješake, korisnike invalidskih kolica, bicikliste, automobile i kamione. Ovisno o prirodi površine, kao podloga koristi se i PE film, geotekstil ili gumena prostirka. Za dodatnu sigurnost tijekom noći, signalne oznake i mačje oči mogu se na zahtjev integrirati u elemente panela. VARIOmat 1+ ploča je izuzetno fleksibilna i elastična, savršeno se prilagođava svakoj površini i štiti osjetljive površine.

Naše usluge

Naše proizvode općenito nudimo za prodaju i za najam, za samostalno prikupljanje ili uključivanje našeg servisa, tj. prijevoz, montaža i rastavljanje prema planu te završnim čišćenjem. Bilo bi nam zadovoljstvo ponuditi vam besplatnu, neobvezujuću i individualnu ponudu.

Image
Image
Image
Image

 

OSNOVNE TEHNIČKE KARAKTERISTIKE

Materijal:

polietilen visoke molekularne gustoće

Dimenzije:

2400 mm x 1200 mm x 14,5 mm (uključujući i profil)

Težina:  

cca 36 kg/ploča

Površina:

2,5 mm profil s jedne strane

Boja:

crna

Nosivost:

do 60 tona (ovisno o površini)

 

Mogućnosti upotrebe

   
Image
Image
Image

KONTAKTIRAJTE NAS

Vista Logistics d.o.o.

Ulica grada Chicaga 2B
Zagreb, HR
OIB: 85442278787
Tel: +385 1 48 50 154
Mob: +385 99 35 67 000
Mob: +385 99 37 33 896
Email: info@vistalogistics.hr

NATRAG