Loading...
Image

Systema Classic

Podne zaštitne ploče koriste se kao podloga za koncerte i priredbe, za privremene nogostupe, mobilna parkirna mjesta, kao podovi za evente i događaje te kao podovi šatora.

Podne zaštitne ploče sustava Systema mogu se postaviti i demontirati brzo i jednostavno uz samo nekoliko jednostavnih koraka. Pronaći ćete ih ne samo kao čistu podnu zaštitu, već i kao podlogu šatora, izložbenih prostora, mobilni plesnih podija ili pozornica. Systema je također popularan proizvod kao rješenje za privremeni nogostup. Podne i zaštitne ploče sustava Systema odlikuju se dugotrajnošću i jednostavnim rukovanjem tijekom ugradnje.

Karakteristike

Čvrsti plug-in priključci i tehnologija offset instalacije osiguravaju siguran položaj na bilo kojoj površini u svakom trenutku. Podne zaštitne ploče Systema može brzo postaviti samo jedna osoba bez upotrebe strojeva ili posebnog alata. Uz dodatne plug-rampe omogućen je lagani pristup.

Naše usluge

Naše proizvode općenito nudimo za prodaju i za najam, za samostalno prikupljanje ili uključivanje našeg servisa, tj. prijevoz, montaža i rastavljanje prema planu te završnim čišćenjem. Bilo bi nam zadovoljstvo ponuditi vam besplatnu, neobvezujuću i individualnu ponudu.

Image
Image
Image

Image

 

OSNOVNE TEHNIČKE KARAKTERISTIKE

Materijal:

polietilen

Dimenzije:

492mm x 492mm x 34mm (uključujući i profil)

Težina:  

1,48 kg

Površina:

protuklizna

Boja:

siva, svijetlo siva, tamno siva, crvena, mramor i crna

Nosivost:

cca 20 t (ovisno o površini)

 

Mogućnosti upotrebe

 
Image
Image
Image

KONTAKTIRAJTE NAS

Vista Logistics d.o.o.

Ulica grada Chicaga 2B
Zagreb, HR
OIB: 85442278787
Tel: +385 1 48 50 154
Mob: +385 99 35 67 000
Mob: +385 99 37 33 896
Email: info@vistalogistics.hr

NATRAG