Loading...
Image

proMAT 1 (Remopla)

Ploče se koriste za zaštitu tla, za izgradnju privremenih cesta i pristupnih puteva, kao podloga za koncerte i priredbe, privremene nogostupe, mobilnu logistiku i pokretna parkirna mjesta.

Remopla ploče su pogodne za brzo i sigurno pričvršćivanje u izradi staza, puteva i kolotraga na ravnom terenu. Osim toga, Remopla ploče mogu se koristiti i kao pod konstrukcije za etape te kao privremeni nogostupi.. Remopla ploče su robusne, vrlo elastične i stoga idealne za uporabu na livadama, šljunku i kaldrmi. Površinski profil Remopla ploča osigurava otpornost na klizanje.

Karakteristike

Remopla sustav sastoji se od spojnih listova izrađenih od recikliranog PVC-a s UV stabilizatorima. Profilirana površina nudi savršeno držanje. Remopla ploče, može jedna osoba lako ugraditi ručno i međusobno povezati bez korištenja alata.

Naše usluge

Naše proizvode općenito nudimo za prodaju i za najam, za samostalno prikupljanje ili uključivanje našeg servisa, tj. prijevoz, montaža i rastavljanje prema planu te završnim čišćenjem. Bilo bi nam zadovoljstvo ponuditi vam besplatnu, neobvezujuću i individualnu ponudu.

Image
Image
Image
Image

 

OSNOVNE TEHNIČKE KARAKTERISTIKE

Materijal:

PVC od recikliranja

Dimenzije:

1200 mm x 800 mm x 43 mm (uključujući i profil)

Težina:  

cca 32 kg/ploča

Površina:

profil 2 mm s jedne strane

Boja:

crna

Nosivost:

40 tona (ovisno o površini)

 

Mogućnosti upotrebe

 
Image
Image
Image

KONTAKTIRAJTE NAS

Vista Logistics d.o.o.

Ulica grada Chicaga 2B
Zagreb, HR
OIB: 85442278787
Tel: +385 1 48 50 154
Mob: +385 99 35 67 000
Mob: +385 99 37 33 896
Email: info@vistalogistics.hr

NATRAG